I Vejen Fodboldgolf & Kanocenter råder vi over en række gode faciliteter og tilbyder forskellige muligheder for overnatning. Tænd bål og overnat med op til 15 personer i vores bålhytte, lej et shelter, eller book et værelse i vores klubhus. Derudover har vi et herligt festlokale, som kan danne rammen om dine festlige anledninger. Du kan læse mere om overnatning og leje af vores faciliteter under de respektive faner i menuen.

Oplev morgensolen stå op over skøn natur, hvor duggen ligger tæt over Kongeådalen. Det kan næsten ikke forklares – det skal opleves. Overnatning foregår via pay and sleep metoden. Prisen for overnatning i shelter og bålhytte er 40,- kr. pr. person pr. overnatning. Overnatning i vores værelser på 1. sal i vores klubhus koster 200 kr. pr. person pr. nat.
Medbring selv jeres brænde eller betal 100,- kr. hvorefter I kan frit bruge brænde fra vores brændeskur.

Betaling lægges i postkassen i boldrummet, eller der betales via MobilePay, inden man lægger sig til at sove. Ved større grupper bedes i henvende jer til os på vores mail info@vejen-fodboldgolf.dk. Så kan vi reservere bålhytten til jer.

Medbring selv jeres eget liggeunderlag og sovepose. Toiletforhold er til rådighed. Der er også et lille køleskab til rådighed i vores boldrum. Bemærk at dette også kan benyttes af fodboldgolfbanens øvrige gæster. Overnattende gæster bedes sørge for, at der er ryddet op i bålhytten/shelterne den efterfølgende formiddag kl.10.00, så vi er klar til at modtage nye gæster på fodboldgolfbanen.