Fra sæsonen 2019 er Kanocenter Syd blevet en del af Vejen Fodboldgolf & Kanocenter. Der er mulighed for kanosejlads på Gram Å, Ribe Å, Gels Å og Kongeåen. Bestilling af kanoer foregår via hjemmesiden under fanen booking. Vi sender altid rengjorte kanoer afsted samt overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne i forbindelse med Covid-19.

Kanoleje fra solopgang til solnedgang

Hos os er kanoleje let at forstå. Når du lejer en kano for en dag, har du kanoen til din rådighed fra solopgang til solnedgang samme dag. Lejer du en kano i flere dage, så starter perioden fra solopgang den første dag og slutter ved solnedgang den sidste dag.

Lej en kano til 3 personer

Vi råder over 44 kanoer med plads til 3 personer. Der medfølger redningsveste og padler til alle i kanoen – selvfølgelig uden merpris. Vi sørger for, at vores 3-personers kanoer leveres til dit foretrukne startsted til den aftalte tid, så du kan komme afsted, når det passer dig.

Hos os kan du altid leje de rette kanoer til turen, uanset om du skal afsted en enkelt dag, en uge eller mere. Når turen er slut, kontakter du os blot på mobiltelefonen, hvorefter vi sørger for afhentning af de lejede kanoer. Når du har kontaktet os, behøver du ikke at vente på os, men kan trygt tage afsted. På vores hjemmeside finder du inspiration til de forskellige ture, samt kort og øvrige praktiske informationer, der kunne være nyttige for dig, inden turen begynder.

Vi håber, at du har fået lyst til at booke din næste kanotur hos os.

Hvad koster det at leje en kano?

Det koster 400,- pr. dag at leje en kano.