Fodboldgolf er et sjovt spil, hvor du kan udfordre dine venner, familie eller kollegaer i skønne omgivelser. Her kan alle deltage, og spillet egner sig til unge såvel som ældre. I Vejen Fodboldgolf & Kanocenter råder vi over en dejlig bane i fantastisk natur tæt på Kongeåen og Hærvejen. Vi har åbent for grupper, som ønsker at benytte fodboldgolfbanen og de faciliteter, vi har i området. Du er altid velkommen til at kontakte os eller bare at møde op.

Fodboldgolf og Covid-19

Det er vigtigt, at alle gæster følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forbindelse med Covid-19 og holder afstand. Retningslinjer i forbindelse med hygiejne og håndsprit forefindes i vores boldrum. Sørg for at læse dem, inden du benytter vores baner.

Hygge, natur og fodboldgolf i nærheden af dig

Tag madkurven med og få en dejlig dag med sport, sjov og hygge i skønne omgivelser. Vi har også grill til gratis rådighed, til når sulten melder sig. Du skal bare selv medbringe dine kul. Det er ikke nødvendigt at booke tid for at spille fodboldgolf. Du skal bare møde op. Vi anbefaler dog, at større grupper henvender sig til os.

Åbningstiden er alle dage kl. 10.00-21.00.

Det er ikke nødvendigt at booke en tid for at spille fodboldgolf. Man skal bare møde op.

Vi anbefaler dog, at større grupper henvender sig til os.

Åbningstiden er alle dage fra 10.00-21.00.

 

Tag madkurven med!
Vi har grill til gratis rådighed.
– Medbring selv dine kul.

Priser Book